Delivery Tracking

Olisa Delivery Tracking biedt inzicht in de actuele bezorgstatus van online bestellingen. Uw klant wordt op de hoogte gesteld wanneer de bestelling bijna op bestemming is. Uw planner is continue op de hoogte en weet meteen wanneer een bezorger opnieuw beschikbaar is voor een nieuwe opdracht.

Met Olisa Delivery Tracking heeft u op elk moment inzicht in de vordering van uw bezorgingen. U kunt volgen waar uw voertuigen zich bevinden, en hoe lang het nog duurt voor de bestemming is bereikt.
Daarnaast wordt realtime doorgegeven wanneer een bestelling afgeleverd is en de bezorger beschikbaar is voor een nieuwe klus.

Olisa Delivery Tracking biedt u het volgende:

  • Naadloze integratie. Olisa Delivery Tracking  integreert met uw eigen orderregistratie voor uitwisseling van order-gegevens en de actuele status van een order.
  • Beter inzicht. U krijgt een beter inzicht in de afhandeling van uw orders en de doorlooptijd van uw bezorgingen. U kunt direct bijsturen en uw klanten voorzien van een zo accuraat mogelijke inschatting van de verwachte leveringstijd.
  • Meer service. Stel uw klant op de hoogte van de vorderingen, bijvoorbeeld wanneer de order bijna afgeleverd wordt.
  • Verbeterde performance. Vergelijk en monitor uw bezorgingsgegevens om verbeteringen te kunnen signaleren.
  • Efficiëntere ritten. Maak gebruik uw van uw favoriete navigatie app met onze mobiele oplossingen om ritten efficiënt te laten verlopen. .

 

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op voor meer informatie.