Over ons

Olisa Solutions is een jong en dynamisch software bedrijf dat in 2009 is opgericht om een innovatief platform te bieden voor locatie- en status-gebaseerde bedrijfsinformatie op basis van moderne software architectuur principes. Hiermee biedt Olisa Solutions een specialistische oplossing als aanvulling op uw bestaande infrastructuur om deze te voorzien van de informatie uit het werkveld welke nu vaak niet (of pas achteraf via handmatige rapportage) beschikbaar is. Dit biedt u een competitief voordeel voor uw organisatie op basis van real-time inzicht in de daadwerkelijke situatie in het veld.

Alle software oplossingen worden door een eigen team van zeer ervaren ICT architecten en ontwikkelaars gerealiseerd en waar mogelijk gebaseerd op vooraanstaande open source componenten. Op deze manier is Olisa in staat om op het gebied van kwaliteit en functionaliteit te concurreren met grote gerenommeerde IT organisaties vaak voor een fractie van de kosten.
Bij onderlinge vergelijking zal blijken dat Olisa op basis van de onderliggende architectuur en toegepaste technologie de meest innovatieve oplossing te bieden heeft.
Olisa is geheel onafhankelijk van hardware leveranciers wat voor u betekent dat u de beste hardware oplossing die beschikbaar is kunt combineren met het platform van Olisa. Ondersteuning voor nieuwe hardware kan eenvoudig worden toegevoegd. Indien wenselijk kunnen wij u adviseren en samen op zoek gaan naar de ideale combinatie.

Om onze klanten maximaal van dienst te zijn levert Olisa Solutions haar oplossingen aan volgens het Software-as-a-Service (SaaS) principe waarbij wij de software voor u hosten en u direct gebruik kunt maken van de software oo in combinatie met integraties. Olisa Solutions maakt gebruik van een uitgebreid eigen serverpark in één van de meest geavanceerde datacenters van Nederland voorzien van biometrische beveiliging en alle voorzieningen voor maximale betrouwbaarheid.Doordat de oplossing geheel in beheer is van Olisa is er geen aanvullende ICT kennis nodig in uw organisatie en draagt Olisa de zorg voor maximale betrouwbaarheid en performance.
Voor grote organisaties met een intern datacenter en ICT dienstverlening is het tevens mogelijk om de oplossing intern te hosten indien dit wenselijk of vereist is.

Voor elke gewenste situatie kan Olisa een passende oplossing bieden op basis van haar innovatieve dienstverlening.