Solution partners

Olisa werkt samen met Solution Partners die de oplossingen aanbieden aan haar eindklanten. Wij hanteren zeer scherpe prijzen, maar ondersteunen resellers ook met een uitgebreid partnerprogramma. Solution Partner worden is hierdoor eenvoudig en biedt u de mogelijkheid om Olisa producten te combineren en van een eigen productnaam en uiterlijk te voorzien. Daarnaast kunt u ook eigen functionaliteit toevoegen om het product een unieke uitstraling te geven.

Olisa is gespecialiseerd in het leveren van software- en hosting oplossingen. Hier zijn we goed in. We doen dit met een team van ICT specialisten. Als reseller complementeert u het product door hier bijvoorbeeld eerstelijns support, levering en inbouw van hardware aan toe te voegen.
Mocht uw organisatie deze componenten niet willen of kunnen leveren dan kan Olisa hier desgewenst ook in voorzien, eventueel samen met onze partners. U verdient aan de levering van hardware en de maandelijkse abonnementsinkomsten, wij rekenen een maandelijkse fee per gevolgd object.

Uw voordelen op een rij:

  • Lage kosten. Bij ons betaalt u geen aansluitkosten per object. U betaalt alleen maandelijkse abonnementskosten, en alleen voor de maanden waarin daadwerkelijk data ontvangen is. We kennen geen minimale contractduur en is maandelijks opzegbaar.
  • Software as a Service. Onze dienstverlening is er op gericht om zo veel mogelijk van de ICT kennis te verzorgen. U bespaart hierdoor op uw ICT kosten en loopt minder risico bij complexe projecten.
  • White label. Indien u uw eigen naam aan uw product wilt geven, is dat bij ons mogelijk. U kunt uw eigen look & feel kiezen om uw product een eigen uitstraling te geven.
  • Flexibele abonnementen. U kunt zelf uw abonnementen samenstellen door te kiezen uit de geboden functionaliteiten. Hiermee kunt u ons product afstemmen op uw specifieke klantenkring. U betaald vanzelfsprekend enkel voor de afgenomen functionaliteit.
  • Hardware onafhankelijk. We ondersteunen een groot aantal soorten hardware. Door onze plugin architectuur is het ook mogelijk een elk ander apparaat aan te sluiten dat uw voorkeur heeft.
  • Eenvoudig beheer. Via wizards en imports zijn de de meeste taken zoals het inrichten van een nieuwe klant of het opvoeren van nieuwe chauffeurs of voertuigen eenvoudig uit te voeren.
  • Producten combineren. Al onze producten zijn ontwikkeld op het Olisa Patform, waardoor combinaties uit verschillende producten mogelijk zijn. Dit is een van onze sterkste punten.
  • Naadloze integratie. Het Olisa Platform integreert met tientallen Plannings Systemen zoals ERP en TMS. Olisa heeft tevens ervaring met zeer specifieke processen zoals verlkonening. Door onze flexibele Integratie Hub is het mogelijk om ook uw backoffice systeem naadloos te integreren.
  • Partnertarieven. Heeft u specifieke wensen? Het Olisa Platform is ontworpen voor uitbreidingen. Voor partners hanteren wij aantrekkelijke uurtarieven. Indien de functionaliteit breder inzetbaar is dan investeren wij graag mee in uw wensen.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie.

klik hier voor de Solution Partner factsheet.